Cat Ski Makedonien

Vi blickar österut för vårt senaste tillskott i reseprogramet för 2021. Vi har under en period hållt ögonen öppna för att börja resa österut då vi brinner för skidåkning och nya platser. Vi har landat i att börja med resor till Makedonein – här kommer lite information av resan.

Makedonien

Cat Ski
Med hjälp av en Snow Cat (snövessla) transporteras skid- och snowboardåkare upp på berget sedan visar guiderna vägen till de bästa åken långt bortom liftar och pister. Vid sämre väder finns bra möjligheter för kul och utmanande skogsåkning och vi bra väder finns det mycket högalpinterräng att åka på, ända bort mot gränsen till Kosovo. 3 000 – 6 000 vertikala höjdmeter per dag beroende på er fysiska kapacitet och väder.

Paketet inkluderar följande:
Direktflyg Stockholm Skopje t/r
Flygplatstransfer till hotellet, (ca 1,5 timme) 
3 dagars offpistskidåkning med obegränsad Cat skiing* med lokala guider
Boende på Hotell Scardus**** med bastu och enklare SPA
Helpension (frukost, lunch och middag)
Sista kvällen med boende på hotell i Skopje 

OBS! – Endast freeride åkning!

Mer information kommer gällande datum, pris och antal platser!