Corona – Trygghet med Active Ski!

Active Ski Travel är engagerade i pandemin och arbetar kontinuerligt för att anpassa programmet till bästa möjliga för vintern 2021. Vi har många återkommande gäster och för oss är det viktigt att vi kan erbjuda de mest Corona-anpassade resorna med de allra kundvänligaste avbokningsvillkoren.

  • Active Ski erbjuder 4 resmål; Riksgränsen, Björkliden, Abisko Freeride och Åre med tåg i egna kupéer (3-bädds och 6-bäddskupéer) för slutna sällskap hela vägen fram till hotellet på skidorten.
  • Till Hemavan reser vi med flyg ända fram till skidorten med gångavstånd till hotellet.
  • Kittelfjäll, Riksgränsen, Abisko-Noulja och Stora Blåsjön är små skidorter med stora möjligheter för lättillgänglig offpiståkning långt bort från liftköer och trängsel i backen.
  • För våra resor med komfortbussen är det rejält mer avstånd till sätesraderna jämfört med övriga bussar i samma storlek och modell. Dessutom har Active Ski reducerat antalet gästplatser med 20% till max 50 platser så att det finns möjlighet för sällskap att köpa loss tomsäten för ännu mer distans till andra resenärer på bussen. Vi har nu även som krav att man visar upp ett negativt Covid-19 test, antikroppstest eller dokumentation på vaccination (ska vara oss tillhanda senast 13:00 dagen innan utresa). Vill du veta mer hur vi arbetar för att Corona-säkra incheckning och transporten tillsammans med vår partner Ekman buss, läs mer här >>.

Active Ski Travel är ett stabilt bolag sedan drygt 20 år tillbaka med högsta kreditvärdighet.

  • Active Ski Travel har lagstadgade resegarantier hos Kammarkollegiet sedan verksamheten startade 1999/2000, läs mer >>
  • Active Ski Travel är stabilt företag med sedan flera år i sträck har högsta kreditvärdighet UC Guld >> med Riskklass 5 vilket innebär 99,76 % eller större sannolikhet till överlevnad, läs mer >> 
  • Läs mer om Active Ski Travels välskötta bolag och nyckeltal för de 5 senaste åren på allabolag >>. Även räkenskapsåret 2019/2020 visar på positivt resultat trots pandemins intåg i mars.
  • Självklart ligger det största ansvaret hos varje individ att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer >>. Förutom de rekommendationerna har varje skidanläggning gjort ytterligare åtgärder för att utesluta och begränsa smittspridning som vi rekommenderar att alla följer.

Vi arbetar ständigt för att hitta nya bra, smarta och anpassade resor efter rådande förutsättningar för dig –
Håll hela tiden utkik efter nya alternativa resor!

0