Kittelfjäll 2021 – Fullt ös!

Följ med oss till Kittelfjäll i vinter! Ta chansen i år att och upplev Sveriges bästa puderparadis med fler opreparerade nerfarten än någon annan ort i Sverige. Om ni är oroliga för att snö situationen kan vi lugna er. Kittelfjäll ligger i Sverige-toppen gällande snödjup och den är där för att stanna. Kittelfjäll har öppet längre än många orter i Alperna och möjligheterna för fantastiskt åkning finns kvar långt in på våren. Om ni är nyfikna på hur det ser ut i Kittelfjäll just nu kolla in deras webbkamera! Livefeed från Kittelfjäll>>

Vi kör resor till Kittelfjäll från och med helgen vecka 5 och ändra fram till påskhelgen. Har ni inte bokat rekommenderar vi att ni gör det snarast då vi har begränsat antalet platser i år i och med pandemin. Läs mer om vårt åtgärdsprogram på bussen här >>.

Active Ski Travels Covid åtgärder för bussresan

Tillsammans med Ekman Buss har vi tagit fram åtgärderna för en säkrare resa. Några viktiga punkter som vi vill lyfta fram är följande.

  • Krav på munskydd på hela bussresan.
  • För resor från vecka 11 har vi krav på att alla gör ett Covid-test med negativt svar senast 3 dagar innan avresa eller skickar oss dokumentation på att man har antikroppar alternativt komplett vaccinationsskydd.
  • Active Ski Travel erbjuder som ett tillägg ERV:s avbeställningsskydd >> som nu även gäller för insjuknande av Covid-19.

Läs mer om vårt åtgärdsprogram på bussen här >>.

Hotell Kittelfjäll & Restaurangs Covid åtgärder!

Hotell Kittelfjäll som samtliga där våra gäster bor på har också gjort en hel del förändringar för att vistelsen ska kännas trygg och bekväm. Här presenterar vi en del av de åtgärder som vi tycker är viktiga att lyfta fram.

  • Frukost ingår i resepaketet och kommer att serveras i år från 07:00 till 10:00.
  • Hotell Kittelfjäll har två restauranger, en på entréplan där vi uppmanar samtliga till att beställa bord innan man dyker upp. Det gör ni via appen – WEIQ Order>>. Via appen kommer det vara möjligt att beställa allt som finns på menyn och du betalar direkt i appen med Swish eller kort, allt för en helt beröringsfri restaurangupplevelse. Information om hur den används kommer även att finnas på plats. Vi rekommenderar att ni laddar ner den i förväg.
  • Rummen kommer att tilldelas samtliga innan avresa, ni får rummen senast onsdagkväll innan avresa. Upphämtning av rumsnycklar sker i receptionen efter/under frukosten för att undvika köbildning på plats.
  • Vid samma tillfälle får ni även era liftkort som är förbeställda hos oss.
  • Alla Hotell Kittelfjälls lokaler kommer alltid att vara öppna. Dvs, afterski, pizzerian, loungen, restaurangen. Hotell Kittelfjäll har 300 sittplatser totalt så det finnas gott om utrymme.
  • Det kommer inte att vara Afterski med liveband under 2021.

För mer information om hur Hotell Kittelfjäll har anpassat sig under vintern kan ni läsa Här>>

Boka er Kittelfjäll resa nu innan platserna tar slut! Boka här>>

0