Alperna 2022!

Nu är säsongen för 2021 officiellt över och vi blickar framåt mot säsongen 2022 och Alperna. Säsongen i Alperna 2021 blev inte som vi tänkt oss. Ett resultat av detta gjorde det omöjligt för oss svenskar att resa dit. Vi på Active Ski Travel har öppnat upp många av våra skidresor till Alperna 2022. Med det sagt välkomnar vi er att boka nästa års skidresa redan nu. För att boka redan nu kan ni klicka här >>

Active Ski Travels skidresor till Alperna!

Kika in vårt utbud av skidresor till Alperna – ItalienSchweizÖsterrikeFrankrike

Att ha något att längta efter till är alltid en bra morot! Se då till att säkra drömresan i mäktiga Alperna 2022 snarast. Vi alla har fått pausa våra Alperna drömmar till ett helt år nu, men det är hög tid att säkra vintern äventyr redan innan semestern. Med en pandemi i ryggen är vi redo att börja sälja resor, men vi har dragit många lärdomar av resandet och har därför valt att göra det möjligt för er att avboka resa om en liknande situation uppstår när vintern är runt hörnet. Håll utkik för resor med texten ”FRI AVBOKNING”. Är ni osäkra är det bara att höra av er till oss så ger vi svar på era frågor.

Vi uppmanar er att vara ute i god tid för att säkra er skidresa till Alperna 2022!

Är ni en större grupp och vill skräddarsy er resa till Alperna får ni gärna höra av er till oss på info@activeski.se

0