Japan 2022!

Säsongen 2020 hann vi genomföra fullt ut innan pandemin bröt ut. Säsongen 2021 har varit helt magisk i hela Japan då snön kom tidigt och därefter har det ”plingat till” i inkorgen med feta snow alerts ända fram till början av maj. Inga utlandsturister har kommit in i landet men lokalbefolkningen har fått desto mer powder utan konkurrens.

Till säsongen 2022 utgår vi ifrån att pandemin har lagt sig och att skidåkare från Europa får komma in i landet på nytt. Det är många stamgäster som står på kö för att boka sin drömresa till Japan och inledningsvis kommer Active Ski öppna bokningen för våra mest populära resor innan midsommar.

Vi kommer att öppna bokningen för vår ”guide-inclusive-resa” Explore Hokkaido >> med 3 avgångar initialt samt att vi släpper resorna för vår prisvärda resa Hakuba Valley >> där man köper till liftkort och guidedagar efter egna önskemål under de allra bästa puderveckorna historiskt sett. På förfrågan erbjuder vi också The Local Experience >> där vi tillsammans med kund och utvalda lokala guider sätter ihop unika paket med guidade dagar i en eller flera regioner som man kan krydda med Cat Ski på helt orörda berg. Läs mer om våra resor till Japan >>.

Våra stamgäster och de som kommit in med tidiga förfrågningar kommer få förtur att boka sin Japan-resa innan bokningen öppnar officiellt.

0