Sök
andorra

Andorra

Högt upp i Pyrenéerna hittar vi det lilla snösäkra landet Andorra. Med över 300 soldagar per år är Andorra ett riktigt skidparadis med ca 300 km pist.

Georgien

Georgien

NYHET vinter 2024! Vi erbjuder från och med med vintern 23/24 skidresor till Georgien. Ett väldigt spännande land med unik skidåkning.

Frankrike

Frankrike

Skidåkningen i franska alperna är utbredd och kan stoltsera med höga och mäktiga berg med stora skidorter.

Italien

Italien

Skidåkning i Italien är lika med breda, välpreparerade pister, fantastisk offpiståkning och det italienska köket med mat, vin, kaffe och glass i världsklass.

Japan Puder

Japan

Japan, lössnöåkarnas paradis – Puderåkning i absolut världsklass de dagar som snöfallen kommer in över de Japanska öarna Honshu och Hokkaido.

Kanada

Kanada

En skidresa till Kanada är ett måste för varje seriös skidåkare. Snön är otroligt torr och fluffig och det är en oslagbar upplevelse att åka skidor här. Dessutom faller det enorma mängder varje vinter.

Norge

Norge

I Norge är bergen större, högre fallhöjd, och snödjupen är oftast större än i Sverige. Följ med oss till Norges bästa skidåkning!

Schweiz

Schweiz

Landet som ligger i hjärtat av alperna. Här råder Schweizisk perfektionism, liftarna är effektiva och smart dragna för att effektivisera skidåkningen för den perfekta skidresan.

Sverige

Sverige

Följ med Active Ski Travel till Sveriges bästa skidåkning. Upplev de riktiga vildmarksfjällen med unik skidåkning i raviner och skog som kan kryddas med offpist, toppturer och heliski.

USA

USA

Skidåkning i USA, landet där alla snödrömmar går i uppfyllelse!

Österrike

Österrike

I snösäkra och gästvänliga Österrike ligger några av Alpernas bästa skidorter som erbjuder långa pister, grym offpist och Alpernas i särklass bästa afterski

Utvalda Offpistresor

Utvalda Offpistresor

Flera av resorna är med Ski Around-karaktär där guiderna tar er med egna vans till den bästa snön och de bästa åken i regionen för dagen.