Skip to main content

Utvalda Offpistresor

Active Ski erbjuder offpistresor med unika upplägg och lokala guider under hela resan.

Flera av resorna är med Ski Around-karaktär där guiderna tar er med egna vans till den bästa snön och de bästa åken i regionen för dagen. Dessutom erbjuder vi heliski-, catski- och topptursresor.

Sök
Offpistsafari Briancon

Offpistsafari Briancon

På den här resan upptäcker du Alperna som du aldrig gjort. Små skidsystem med lite konkurrens i offpist-turerna och ändå gott om fallhöjd, nya åk varje dag och en genuin atmosfär hela tiden.

Offpistsafari Tatra

Offpistsafari Tatra

Lokala UIAGM-guider med Tatra Mountains som hemmaplan sedan barnsben visar vägen till de allra fetaste åken och offpisten under 4 dagar.

Explore Hokkaido

Explore Hokkaido

Hokkaido är Japans nordligaste ö som med sina kalla vintrar och täta nederbördsområden bjuder på fantastiska möjligheter för bra offpiståkning.

8 dagar från 29 990:- Läs mer
Explore Utah

Explore Utah

Explore Utah är resan för dig som är äventyrlig och vill uppleva skidåkning och snö i absoluta världsklass, The Greatest Snow on Earth!

9 dagar från 41 490:- Läs mer
Abisko Freeride

Abisko Freeride

Abisko är en helt unik och alldeles speciell plats i den svenska fjällvärlden med den kända vyn av Lapporten.

Catski Nordmakedonien

Catski Nordmakedonien

Nordmakedonien kanske är en okänd destination för de flesta, framförallt att som destination för skidåkning. Vi har nu äran att presentera ett nytt skidäventyr på Balkan med fantastiska förutsättningar för grym skidåkning på Shar Mountain. Med hjälp av en Snow Cat (snövessla) transporteras skid- och...