Skip to main content

Utvalda Offpistresor

Active Ski erbjuder offpistresor med unika upplägg och lokala guider under hela resan.

Flera av resorna är med Ski Around-karaktär där guiderna tar er med egna vans till den bästa snön och de bästa åken i regionen för dagen. Dessutom erbjuder vi heliski-, catski- och topptursresor.

Sök
Explore Hokkaido

Explore Hokkaido

Hokkaido är Japans nordligaste ö som med sina kalla vintrar och täta nederbördsområden bjuder på fantastiska möjligheter för bra offpiståkning.

8 dagar från 31 490:- Läs mer
Explore Utah

Explore Utah

Explore Utah är resan för dig som är äventyrlig och vill uppleva skidåkning och snö i absoluta världsklass, The Greatest Snow on Earth!

9 dagar från 44 490:- Läs mer
Catski Nordmakedonien

Catski Nordmakedonien

Nordmakedonien kanske är en okänd destination för de flesta, framförallt att som destination för skidåkning. Vi har nu äran att presentera ett nytt skidäventyr på Balkan med fantastiska förutsättningar för grym skidåkning på Shar Mountain. Med hjälp av en Snow Cat (snövessla) transporteras skid- och...

Offpistsafari Briancon

Offpistsafari Briancon

På den här resan upptäcker du Alperna som du aldrig gjort. Små skidsystem med lite konkurrens i offpist-turerna och ändå gott om fallhöjd, nya åk varje dag och en genuin atmosfär hela tiden.

Catski Bakhmaro

Catski Bakhmaro

Catskiing i Bakhmarområdet. Genomsnittliga snömängder är jämförbara med de bästa platserna i Japan (10-15 m/år)

Heliski Guadari

Heliski Guadari

För den som vill ha en skidresa utöver det vanliga så erbjuder nu Active Ski Travel heliski i Guadari, Georgien

Sogndal

Sogndal

Sogndal är en plats i Norges västligare delar och är numera en del av vårt reseprogram sedan 2023. Sogndal ligger en bit in i Sognefjorden och är hem till Norges största glaciär, om inte det vore nog är det dessutom här några av Norges högsta berg finns. Det går dessutom rykten att här finns Skandin...

Abisko Freeride

Abisko Freeride

Abisko är en helt unik och alldeles speciell plats i den svenska fjällvärlden med den kända vyn av Lapporten.