Skip to main content
Japan
Image: Japan

Japan

Japan, lössnöåkarnas paradis – Puderåkning i absolut världsklass de dagar som snöfallen kommer in.

Vårt ordinarie Japanprogram innehåller olika kategorier av resor oavsett om du vill ha allt paketerat och klart direkt eller om du själv vill styra upplägget på din resa så har vi något som passar alla.

  • Explore Hokkaido ”Guide inclusive resa” där våra bergsguider tar er till den bästa åkningen på Hokkaido
  • Explore Tohoku NYHET 2025 ”Guide inclusive resa”. Upptäck norra Honshu tillsammans med våra bergsguider och besöka skidorter få hört talas om.
  • Hakuba Valley och Niseko  Traditionell resa med flyg, transfer och boende där man köper till liftkort och valfritt antal guidedagar.
  • The Local Experience Skräddarsydd resa, ni planerar resan i samråd med oss och våra guidebyråer gällande var man ska åka skidor, boende, antal guidedagar och tillägg som Catski eller Heliski.

Tveka inte att höra av er till oss om ni vill boka resa eller är intresserade av skidåkning i Japan och vill uppleva det mytomspunna ”Ja-Pow”.

Sök
Explore Hokkaido

Explore Hokkaido

Hokkaido är Japans nordligaste ö som med sina kalla vintrar och täta nederbördsområden bjuder på fantastiska möjligheter för bra offpiståkning.

8 dagar från 31 490:- Läs mer
Explore Tohoku

Explore Tohoku

Explore Tohoku är skidresan för dig som vill uppleva Japans fantastiska offpist. Tohoku är området på norra Honchu som är oexploaterat och fritt från turister

8 dagar från 33 490:- Läs mer
Niseko

Niseko

Här hittar man skidåkning för alla och när vindarna drar in från Sibirien och träffar bergen levereras puder i världsklass.

10 dagar från 21 990:- Läs mer
Hakuba Valley

Hakuba Valley

Hakuba Valley är ett mycket prisvärt paket med flyg, transfers, boende och liftkort där man kan köpa till dagar för offpistguidning och kombinera med några dagar i Tokyo.

10 dagar från 26 840:- Läs mer
The Local Experience

The Local Experience

Tillsammans med lokala guider erbjuder vi detta paket på förfrågan till slutna grupper. The Local Experience är för er som söker ett flexibelt upplägg på er skidresa, vill få en lokal förankring samtidigt som ni vill åka skidor på Japans bästa skidorter. The Local Experience är en resa till Japan dä...