Skip to main content
Japan
Image: Japan

Japan

Japans gränser för individuella turister utan visumkrav är öppna!

Active Ski kan med stolthet presentera tre paket till Japan 2023. Vi erbjuder populära Explore Hokkaidoett baspaket Hakuba Valley samt ett guidepaket Explore Hakuba (nyhet 2023) där bergsguide för Backcountry skiing ingår.
 

Japan, lössnöåkarnas paradis – Puderåkning i absolut världsklass de dagar som snöfallen kommer in.

Vårt ordinarie Japanprogram innehåller olika kategorier av resor oavsett om du vill ha allt paketerat och klart direkt eller om du själv vill styra upplägget på din resa så har vi något som passar alla.

  • Honshu Kombo och Explore Hokkaido ”Guide inclusive resa” där utvalda guider är med under hela vistelsen och guidar er i den bästa offpisten för dagen.
  • Hakuba Valley och Niseko  Traditionell resa med flyg, transfer och boende där man köper till liftkort och valfritt antal guidedagar.
  • The Local Experience Skräddarsydd resa, ni planerar resan i samråd med oss och våra guidebyråer gällande var man ska åka skidor, boende, antal guidedagar och tillägg som Catski eller Heliski.

Tveka inte att höra av er till oss om ni vill boka resa eller är intresserade av skidåkning i Japan och vill uppleva det mytomspunna ”Ja-Pow”.

Regler för vad som gäller vid inresa till Japan läser du Här.

Sök
Hakuba

Hakuba

Active Ski erbjuder 2023 två kategorier av arrangemang i Hakuba. Vi erbjuder ett baspaket Hakuba Valley samt ett "guide inclusive paket" Explore Hakuba.

Explore Hokkaido

Explore Hokkaido

Hokkaido är Japans nordligaste ö som med sina kalla vintrar och täta nederbördsområden bjuder på fantastiska möjligheter för bra offpiståkning.

Niseko

Niseko

Här hittar man skidåkning för alla och när vindarna drar in från Sibirien och träffar bergen levereras puder i världsklass.

Honchu Kombo

Honchu Kombo

Till Japans störta ö, Honshu, erbjuder Active Ski resan Honshu Kombo. Det är en ”guide inclusive resa” där vi kombinerar det bästa av Hakuba-regionen med mindre kända orten Madarao.

The Local Experience

The Local Experience

Tillsammans med lokala guider erbjuder vi detta paket på förfrågan till slutna grupper. The Local Experience är för er som söker ett flexibelt upplägg på er skidresa, vill få en lokal förankring samtidigt som ni vill åka skidor på Japans bästa skidorter. The Local Experience är en resa till Japan dä...