Skip to main content

Schweiz

Active Ski Travel är den största skandinaviska researrangören till Schweiz, landet som ligger i hjärtat av alperna. Här råder Schweizisk perfektionism, liftarna är effektiva och smart dragna för effektiv skidåkning.

Det är inte för inte som många duktiga svenska skidåkare och fotografer håller till i Engelberg, ett av Active Ski Travels största resmål.

Vi erjuder även resor till Grindelwald och Verbier.

Sök
Engelberg

Engelberg

De svenska säsongarnas favoritort med ett antal grymma offpiståk. Kort transfer från Zurich gör att den passar perfekt även för weekendresor.

5 dagar från 9 890:- Läs mer
Grindelwald

Grindelwald

Grindelwald ingår i Jungfrau Region som med sina 213 km pist är ett av Schweiz största skidområden. Förutom Grindelwald ingår även de populära skidorterna Wengen, Lauterbrunnen, Interlaken och Mürren.

Verbier

Verbier

Verbier är skidorten man ska åka till om man vill kombinera grymt nattliv med massor av snö, över 400 km pist och närmast obegränsade utmaningar i offpisten.

Andermatt

Andermatt

Höga berg och mycket snö gör Andermatt till ett "mecca" för offpiståkning, med kilometer efter kilometer av åkyta bara ett stenkast från liften.

Mürren

Mürren

Skidåkning för både pis och -offpiståkare som vill njuta av den grymma utsikten och känna lugnet i den bilfria lilla byn Mürren.