Sök

Erik Lindfors

Erik Lindfors

Offpistguide – Explore Hokkaido

Erik har jobbat som guide hos Active Ski Travel sedan 2010. Erik är utbildad skidlärare SLAO nivå 3, han är också certifierad lavintekniker och färdledare. Efter 8 säsonger i Japan varav 7 som Active Skis guide är Erik den hos oss som kan Japan bäst och det är han som i samråd med huvudkontoret tar fram och förbättrar våra Japan-program.

Robert Nilsson

Robert Nilsson

Offpistguide – Explore Hokkaido

Robban har guidat för Active Ski Travel i över 10 år, varav 7 år i Japan. Han lägger också en stor del av sin lediga tid på skidåkning under vintern. Robban har jobbat på flera av våra destinationer i Skandinavien, Alperna och Japan. Till vardags jobbar han som Yttre befäl på brandförsvaret i Stockholm. Robban är certifierad Lavintekniker (SVELAV Pro 2).

Rasmus Regnstrand

Rasmus Regnstrand

Offpistguide – Explore Hokkaido

Rasmus har jobbat som guide för Active Ski Travel i över 10 år. Efter att ha börjar som guide i våra skandinaviska orter har Rasmus blivit en riktig Japanexpert efter flera säsonger både i Hakuba samt Hokkaido.

Mattias Cöster

Mattias Cöster

Offpistguide – Explore Hokkaido

Mattias har arbetat med skid-guidning i alpin miljö och framförallt Nordnorge och Lappland på heltid sedan mitten av 90-talet. Mattias var också delägare i Active Ski Travel när företaget tog stora steg i början på 2000-talet. Numera driver han Arctic Elements Heliskiing med 6-8 bergsguider i sitt team. 2023 gör Mattias sin 3:e säsong i Japan för Active Ski

Cain Olsen

Cain Olsen

UIAGM bergsguide – Adamello Ski

Cain Olsen föddes i England men flyttade tillsammans med sin familj till en gård i norra Toscana regionen i Italien vid 10 års ålder. Där arbetade föräldrarna med att producera vin och oliv olja. Han har spenderade de senaste 25 åren med att vandra, klättra och åka skidor i Alperna och har extremt god kännedom om dess natur, historia och kultur. Cain är utbildad på Florence och Newcastles universitet i idrott och hälsa och ”sports management”. Han är även färdigutbildad UIAGM/IFMGA bergsguide i Italien vilket är den högsta internationella kvalifikationen för instruktörs och guidearbete vid bergsklättring, isklättring, alpinism, offpist-skidåkning och randonne skidåkning.