Skip to main content

Italien

Italien

Active Ski arrangerar skidresor till ett flertal skidorter i Italienska alperna. Dels till de stora och kända skidområdena Monterosa SkiCerviniaCourmayeurLa Thuile och Pila i Aosta-dalen med de allra högsta bergsmassiven i Alperna.

Vi erbjuder även skidresor till Adamello Ski (Passo Tonnale/Ponte di Legno) som gränsar till Dolomiterna.

Skidåkning i Italien är lika med breda, välpreparerade pister, fantastisk offpiståkning och det italienska köket med mat, vin, kaffe och glass i världsklass.

Sök
La Thuile

La Thuile

Snösäkra La Thuile i Aostadalen erbjuder skidåkning i både Italien och Frankrike och hela 160 km pist samt stora och lätt-tillgängliga ytor för offpiståkaren.

8 dagar från 8 990:- Läs mer
Courmayeur

Courmayeur

Skyway Monte Bianco – gör Punta Helbronner i Courmayeur mer tillgänglig än någonsin förr. Den nya liften går upp (3 452 m ö.h) på Mont Blancs sydsida.

8 dagar från 13 680:- Läs mer
Adamello Presena

Adamello Ski

Adamello Ski erbjuder en stor variation av skidåkning och här finns stora oftast helt orörda offpistytor. Skidsystemet har gjort sig känt för sin familjevänlighet vilket gjort att offpistskidåkare inte sökt sig dit.

5 dagar från 8 690:- Läs mer
Monterosa Ski

Monterosa Ski

Skidorterna Gressoney, Alagna och Champoluc bildar tillsammans skidsystemet Monterosa Ski i Italien. Grymt för både offpist- och pistskidåkning.

5 dagar från 11 090:- Läs mer
Cervinia

Cervinia

Cervinia är Aostadalens högst belägna skidort och är omgiven av två av Europas mest kända bergsmassiv, Matterhorn och Monte Rosa. Skidsystemet är sammankopplat med Zermatt och är därmed ett av de största i Europa.