Skip to main content

Sverige

Active Ski Travel tar dig till den bästa skidåkningen i Sverige!

Till Kittelfjäll och Stora Blåsjön erbjuder vi resor med vår bekväma komfortbuss. Till Björkliden, Riksgränsen, Abisko och Åre erbjuder vi resor med tåg alternativt flyg. Till Hemavan erbjuder vi resor med flyg och här landar man direkt på skidorten och ingen transfer behövs.

Följ med Active Ski Travel på en skidresa till den bästa skidåkningen i Sverige och upplev de riktiga vildmarksfjällen med unik skidåkning i raviner och skog som kan kryddas med offpist, toppturer och heliski.

Nyfiken på snöstatus i våra svenska fjäll?
Se aktuellt snödjup.

Sök
Kittelfjäll

Kittelfjäll

Fantastisk offpist i skogen, världsunika raviner med mycket natursnö och öppna kalfjäll. Suveräna möjligheter för toppturer och storskalig heliski till bra priser.

Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby

Till Hemavan Tärnaby erbjuder Active Ski resepaket med flyg ända fram till skidorten. Hemavan erbjuder Sveriges nästa största fallhöjd (665 m) och Tärnaby är världsberömt för ha fostrat de största alpina skidåkarna genom tiderna.

Riksgränsen

Riksgränsen

Riksgränsen, Sveriges mest legendariska skidort! Skidorten ligger långt uppe i norr, i det nordvästra hörnet av vårt land.

Björkliden

Björkliden

Björkliden ligger 25 mil norr om Polcirkeln, vackert inbäddad bland mäktiga fjäll och storslagna vyer.

Abisko Freeride

Abisko Freeride

Abisko är en helt unik och alldeles speciell plats i den svenska fjällvärlden med den kända vyn av Lapporten.

Åre

Åre

Skidåkningen på Åreskutan saknar motstycke i Sverige. Det är högre fallhöjd, fler liftar och häftigare skidterräng än på något annat fjäll. Sveriges största skidort och alpina centrum