Skip to main content

Norge

I Norge är bergen större med mer fallhöjd, åken är längre och snödjupen är oftast större än i Sverige. Lägg till att vyerna fina dagar är helt magiska med blå atlantfjordar och vita fjälltoppar.

Active Ski arrangerar skidresor till magiska Stranda i Sunnmörsalperna och Narvik uppe i norr.

NYHET 2023 är Songdal i norska kommunen Sognefjord. Här kommer samtliga att bo i moderna stugor, middag och frukost kommer att serveras i stugorna. Fokus kommer att vara på offpist och topptur, därför finns det också möjlighet att boka guide när man är på plats. 

INSTÄLLD >> Myrkdalen finns med på programet i år och här är det mycket skidåkning för pengarna. Med ski in/ski out läge på Hotell Myrkdalen som är ett toppmodernt hotell med bästa möjliga läge kan det inte bli fel. Vi reser till Myrkdalen med buss tillsammans med Ekman bussresors komfortbuss.

Följ med oss till Norges bästa skidåkning!

Sök
Stranda

Stranda

Stranda är en av världens hemliga pärlor som många offpistdyrkare känner till men som de flesta aldrig besökt. Strandafjellet ligger på det norska Vestlandet mitt i de storslagna Sunnmörsalperna som med sina höga fjäll störtar rakt ned i fjorden, en sagolikt vacker miljö.

Sogndal

Sogndal

Sogndal är en plats i Norges västligare delar och är numera en del av vårt reseprogram för 2023. Sogndal ligger en bit in i Sognefjorden och är hem till Norges största glaciär, om inte det vore nog är det dessutom här några av Norges högsta berg finns. Det går dessutom rykten att här finns Skandinav...

Narvik

Narvik

Narvik ligger bara några mil efter Riksgränsen på norska sidan cirka 18 mil väster om Kiruna. Narvikfjellet ligger omringat av blåa Atlantfjordar och spetsiga fjälltoppar och är helt olik andra skidanläggningar.

4 dagar från 5 990:- Läs mer
Myrkdalen

Myrkdalen

Myrkdalen är kanske för många en okänd ort i de Norska fjällen, men det är en ort som lyser klarare för varje år. På bara ett par år har orten växt till sig och fått ett ordentligt lyft i form av nya liftar och nya logimöjligheter.