Skip to main content

Norge

I Norge är bergen större med mer fallhöjd, åken är längre och snödjupen är oftast större än i Sverige. Lägg till att vyerna fina dagar är helt magiska med blå atlantfjordar och vita fjälltoppar.

Active Ski arrangerar sedan många år tillbaka skidresor till magiska Stranda i Sunnmörsalperna och Narvik uppe i norr.

NYHET 2022 är Myrkdalen i norska kommunen Voss, här har vi vår bas med ski in/ski out läge på Hotell Myrkdalen som är ett toppmodernt hotell med bästa möjliga läge. Vi reser till Myrkdalen med buss tillsammans med Ekman bussresors komfortbuss.

Följ med oss till Norges bästa skidåkning!

Regler för vad som gäller vid inresa till Norge läser du Här.

Sök
Narvik

Narvik

Narvik ligger bara några mil efter Riksgränsen på norska sidan cirka 18 mil väster om Kiruna. Narvikfjellet ligger omringat av blåa Atlantfjordar och spetsiga fjälltoppar och är helt olik andra skidanläggningar.

Stranda

Stranda

Stranda är en av världens hemliga pärlor som många offpistdyrkare känner till men som de flesta aldrig besökt. Strandafjellet ligger på det norska Vestlandet mitt i de storslagna Sunnmörsalperna som med sina höga fjäll störtar rakt ned i fjorden, en sagolikt vacker miljö.

Myrkdalen

Myrkdalen

Myrkdalen är kanske för många en okänd ort i de Norska fjällen, men det är en ort som lyser klarare för varje år. På bara ett par år har orten växt till sig och fått ett ordentligt lyft i form av nya liftar och nya logimöjligheter.