Stranda - Fjäll till fjord

Stranda - Grym skidåkning

Narvik - Skandinaviens högsta fallhöjd

Norge

Divider

I Norge är bergen större med mer fallhöjd, åken är längre och snödjupen är oftatast större än i Sverige. Lägg till att vyerna fina dagar är helt magiska med blå atlantfjordar och vita fjälltoppar. Active Ski fortsätter med skidresor till snöhålan Röldal, magiska Stranda i Sunnmörsalperna och Narvik uppe i norr. NYHET 2018 är Gaustatoppen i norska Telemark, här har vi vår bas med ski in/ski out läge i skidområdet Gaustablikk och spetsar resan genom att ta oss upp på Gaustatoppen med NATO-tåget inne i berget från andra världskriget. Från Gaustatoppen (1883 m.öh.) finns det preparerade nedfarter, här är allting offpist och åken är riktigt långa.

Narvik

Narvik ligger bara några mil efter Riksgränsen på norska sidan cirka 18 mil väster om Kiruna. Narvikfjellet ligger omringat av blåa Atlantfjordar och spetsiga fjälltoppar och är helt olik andra skidanläggningar.

Stranda

Stranda är en av världens hemliga pärlor som många offpistdyrkare känner till men som de flesta aldrig besökt. Destinationen jämförs ofta med de bästa skidorterna i Kanada.