Skip to main content

Österrike

I snösäkra och gästvänliga Österrike ligger några av Alpernas bästa skidorter som erbjuder långa pister, grym offpist och Alpernas i särklass bästa afterski.

Det österrikiska köket står för en varierad matkultur med rustika klassiker. Gemensamt för all mat är att den är vällagad och serveras i generösa portioner, oavsett om du besöker en bergshytta eller en stjärnrestaurang.

Active Ski Travel erbjuder skidresor till Montafon, Ischgl, Saalbach och St Anton i Österike. 

Sök
St Anton

St Anton

St Anton hittar man ett av Alpernas absolut bästa skidsystem, dessutom är det en av Europas mest snödränkta skidorter. Här hittar man dessutom Alpernas bästa afterski. Tack vare tre nya bergbanor är numera St Anton, St Christoph, Stuben, Lech, Zürs och Oberlech sammanlänkade.

8 dagar från 17 410:- Läs mer
Montafon

Montafon

Bortglömda Montafondalen ligger i ett av Alpernas snösäkraste område granne med både St Anton och Ischgl i Vorarlberg. Skidområdet Silveretta/Montafon består av 219 km pist och stora områden off-pist

Ischgl

Ischgl

Skidorten Ischgl är mycket snösäker, ligger på hög höjd och har rikigt bra hög fallhöjd. Utöver detta är Ischgl även känt för sin grymma afterski. Här är det härligt drag redan tidigt på eftermiddagen och långt in på småtimmarna.

8 dagar från 17 440:- Läs mer