Följ med oss till de bästa åken

 

Boka din nästa resa

Nyheter

Divider

Weekendresor till Alperna

Äntligen kan vi återgå till det mer normala. Det innebär att vi kan erbjuda weekendpaket till våra populära resmål i Alperna vintern 2022 igen. Med […]

Utvalda offpistresor med Active Ski Travel

Spana in näst kommande säsongs specialresor till platser få skidåkare har besökt. Här garanterar vi upplevelser utöver de vanliga.

Alperna 2022!

Alperna Let’s go! Med en säsong präglad av pandemi är vi nu redo att ta nya tag inför vintern 2022. Flera av våra veckoresor till Alperna finns nu bokningsbara online.

Toppdestinationer

Divider

Courmayeur

Skyway Monte Bianco – gör Punta Helbronner i Courmayeur mer tillgänglig än någonsin förr. Den nya liften går upp (3 452 m ö.h) på Mont Blancs sydsida.

Monterosa Ski

Skidorterna Gressoney, Alagna och Champoluc bildar tillsammans skidsystemet Monterosa Ski i Italien. Grymt för både offpist- och pistskidåkning.

La Thuile

Snösäkra La Thuile i Aostadalen erbjuder skidåkning i både Italien och Frankrike och hela 160 km pist samt stora och lätt-tillgängliga ytor för offpiståkaren.

Kittelfjäll

Fantastisk offpist i skogen, världsunika raviner med mycket natursnö och öppna kalfjäll. Suveräna möjligheter för toppturer och storskalig heliski till bra priser.

Engelberg

De svenska säsongarnas favoritort med ett antal grymma offpiståk. Kort transfer från Zurich gör att den passar perfekt även för weekendresor.

Grandvalira

Nu kör vi även skidresor till Grandvalira i Andorra. Boka online eller kontakta oss för mera information.

St Anton

I St Anton hittar man ett av Alpernas absolut bästa skidsystem, dessutom är det en av Europas mest snödränkta skidorter. Här hittar man dessutom Alpernas bästa afterski. Tack vare tre nya bergbanor är numera St Anton, St Christoph, Stuben, Lech, Zürs och Oberlech sammanlänkade.

Cervinia

Cervinia är Aostadalens högst belägna skidort och är omgiven av två av Europas mest kända bergsmassiv, Matterhorn och Monte Rosa. Skidsystemet är sammankopplat med Zermatt och är därmed ett av de största i Europa.

Grindelwald

Grindelwald ligger i Berner Oberland i centrala Schweiz. Grindelwald ingår i Jungfrau Region som med sina 213 km pist är ett av Schweiz största skidområden.

Vår Historia

Runt 2011 dök det upp rykten om ett vackert puderlandskap längs Norges västkust – Stranda! 2013 sattes planen i verket och vår första resa till Stranda gick av stapeln. Mycket riktigt, puderparadis och natur i världsklass!

Nu ryktas det om en ny ort i Norge med snöförhållanden jämförbara med Japan. Myrkdalen är en av årets nykomlingar och enligt snöstatistiken lär ingen bli besviken.  

Redo för nästa
äventyr?

Boka här

0