Destinationer

 • Alla
 • Andorra
 • Frankrike
 • Italien
 • Japan
 • Kanada
 • Norge
 • Österrike
 • Schweiz
 • Specialresor
 • Sverige

Adamello Ski

Adamello Ski erbjuder en stor variation av skidåkning och här finns stora oftast helt orörda offpistytor. Skidsystemet har gjort sig känt för sin familjevänlighet vilket gjort att offpistskidåkare inte sökt sig dit, fram till nu…

Andermatt

Höga berg och extremt mycket snö har gjort området till Schweiziska arméns idealiska utbildningsort åt sina alpjägare. Andermatt är ett ”meca” för offpiståkning, med kilometer efter kilometer av åkyta bara ett stenkast från liften.

Bella Coola

Kanadensisk heli-skiing när den är som bäst. Perfekt att kombinera med en skidresa till Whistler.

Cervinia

Cervinia är Aostadalens högst belägna skidort och är omgiven av två av Europas mest kända bergsmassiv, Matterhorn och Monte Rosa. Skidsystemet är sammankopplat med Zermatt och är därmed ett av de största i Europa.

Chamonix

Alpinismens Mecka, Chamonix i Frankrike erbjuder skidåkning i världsklass både i och utanför pisten.

Courmayeur

Skyway Monte Bianco – gör Punta Helbronner i Courmayeur mer tillgänglig än någonsin förr. Den nya liften går upp (3 452 m ö.h) på Mont Blancs sydsida.

Davos/Klosters

Davos är europas högst belägna stad och har allt man kan önska sig av en skidort. De 5 olika liftsystemen som man smidigt tar sig emellan bildar tillsammans ett suveränt skidområde.

Engelberg

De svenska säsongarnas favoritort med ett antal grymma offpiståk. Kort transfer från Zurich gör att den passar perfekt även för weekendresor.

Explore Hokkaido

Guide Inclusive resa där våra guider med egna vans söker upp den bästa offpist-åkningen för dagen samtidigt som vi även nosar på det japanska stadskulturen.

Grandvalira

Nu kör vi även skidresor till Grandvalira i Andorra. Boka online eller kontakta oss för mera information.

Grindelwald

Grindelwald ligger i Berner Oberland i centrala Schweiz. Grindelwald ingår i Jungfrau Region som med sina 213 km pist är ett av Schweiz största skidområden.

Hakuba Valley

Hakuba anses vara en av de allra bästa platserna i världen för puder-åkning. Med Hakuba Valley skipass når du hela 10 skidorter. Offpistguidning till superpriser!

Honshu Kombo

Guide Inclusive resa med boende i Madarao och Hakuba där vi åker offpist på några av de absolut bästa puderhålorna på stora ön Honshu.

Ischgl

Ischgl är ett av alpernas största skidsystem och har toppmodernt skidsystem där liftköer är sällsynta. Här är afterski kulturen stark och åkningen utmanande.

Kaprun

Skidåkning i Kaprun betyder perfekt preparerade skidpister, utmanande freeride och underhållande åkning för alla. Kaprun ligger vid foten av Kitzsteinhorn glaciären och med skidåkning på över 3 000 meter över havet.

Kittelfjäll

Fantastisk offpist i skogen, världsunika raviner med mycket natursnö och öppna kalfjäll. Suveräna möjligheter för toppturer och storskalig heliski till bra priser.

La Thuile

Snösäkra La Thuile i Aostadalen erbjuder skidåkning i både Italien och Frankrike och hela 160 km pist samt stora och lätt-tillgängliga ytor för offpiståkaren.

Le Grave

Ett berg, en lift och 100 % offpist. Berget heter La Meije. Här finns otroliga åkmöjligheter med stora fält, couloirer, glaciär och skogsskidåkning. La Meije är en dröm för varje seriös offpistskidåkare.

Les Deux Alpes

I Les 2 Alpes finns den största skidåkningsbara glaciären och en av de längsta pisterna i Europa. Grymt snösäker ort med skidåkning upp till 3 570 meter över havet.

Lofoten by boat

I samarbete med Arctic Elements erbjuder vi en helt unik toppturs-resa med båt som är byggd för skidåkare i en av världens vackraste miljöer, Lofoten.

Madesimo

Spana in vår senaste destination Madesimo! Puderhålan i provinsen Sondrio. Weekendresor hit hela vintern.

Montafon

Bortglömda Montafondalen ligger i ett av Alpernas snösäkraste område granne med både St Anton och Ischgl i Vorarlberg. Skidområdet Silveretta/Montafon består av 219 km pist och stora områden off-pist.

Monterosa Ski

Skidorterna Gressoney, Alagna och Champoluc bildar tillsammans skidsystemet Monterosa Ski i Italien. Grymt för både offpist- och pistskidåkning.

Mürren

Mürren är en lugn, mysig och otroligt charmig skidort som erbjuder sköna carvingpister samt gott om fina ytor för offpiståkning.

Narvik

Narvik ligger bara några mil efter Riksgränsen på norska sidan cirka 18 mil väster om Kiruna. Narvikfjellet ligger omringat av blåa Atlantfjordar och spetsiga fjälltoppar och är helt olik andra skidanläggningar.

Niseko

Japans största skidort, mycket fallhöjd, grym offpiståkning i skog och ovanför trädgränsen samt många bra pister och ett stort utbud av barer och restauranger.

Nord Makedonien

Lokala UIAGM-guider med Tatra Mountains som hemmaplan sedan barnsben visar vägen till de allra fetaste åken och offpisten under 4 dagar.

Pila

NYHET VINTERN 2020! Få känner till skidorten Pila på berget ovanför Aosta. Här uppe är det nästa bara ”locals” och man har stort svängrum i pisterna.

Riksgränsen

Som enda researrangör kan vi erbjuda resepaket till Riksgränsen. Längre norrut än så här kan du inte komma för att åka skidor i Sverige.

Serre Chevalier

Serre Chevalier är världen näst största skidområde och omfattar fyra sammankopplade delar; Briancon, Chantemerle, Villeneuve och Le Monetier les Bains. Orten är kanske mest känd för skogsåkningen i den glesa lärkskogen, men är även lämplig för familjer och för de gäster som vill hålla sig kvar i de pistade nedfarterna.

Sölden

En av alpernas mest kompletta skidorter. Sölden är med sitt läge och sina två glaciärer en av Alpernas mest snösäkra skidorter.

St Anton

I St Anton hittar man ett av Alpernas absolut bästa skidsystem, dessutom är det en av Europas mest snödränkta skidorter. Här hittar man dessutom Alpernas bästa afterski. Tack vare tre nya bergbanor är numera St Anton, St Christoph, Stuben, Lech, Zürs och Oberlech sammanlänkade.

Stranda

Stranda är en av världens hemliga pärlor som många offpistdyrkare känner till men som de flesta aldrig besökt. Destinationen jämförs ofta med de bästa skidorterna i Kanada.

Tatra Freeride

Lokala UIAGM-guider med Tatra Mountains som hemmaplan sedan barnsben visar vägen till de allra fetaste åken och offpisten under 4 dagar.

The Local Experience

Skräddarsy Japan-resan efter önskemål. Besök flera skidorter och lägg till backcountry ski, ski touring, cat ski, heli ski med de bästa lokala guiderna.

Val Thorens

Skidåkning och fest i världsklass…

Verbier

Vill man kombinera grymt nattliv med massor av snö, över 400 km pist och närmast obegränsade utmaningar i offpisten är Verbier skidorten man måste åka till. Till denna stjärnspäckade plats söker sig alpinister, skibums, extremåkare, kändisar och diverse kungligheter.

Whistler

Nu kör vi även skidresor till Whistler i Kanada. Kontakta oss för ett skräddarsydd förslag.

Zermatt

Världens bästa skidort? 350 km pist i alla väderstreck och oanade offpist möjligheter gör att många skidåkare rankar Zermatt till Alpernas bästa skidort.