Skip to main content

Stugbyn Kåppas

Stugorna ligger i anslutning till Hotell Fjället, Restaurang Lapporten och Bar Rallaren, med ski in / ski out till Björklidens liftsystem.

Perfekt för dig som vill sköta dig själv, bo nära naturen men ändå ha nära till hotellets utbud. Stugorna erbjuder 4-5 bäddar, kök, dusch, bastu och torkskåp.

Enkel stuga 4-bäddar
Detta är en enkel stuga för 4-5 personer på ca 40 kvm. Stugan har två sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Det finns ett allrum med kök och TV och ett badrum med dusch och WC. Frukost, sänglinne och avresestäd kan köpas till.

Enkel stuga 5-6 bäddar
Detta är en enkel stuga för 5-6 personer på ca 40 kvm. Stugan har två sovrum med två våningssängar och en enkelsäng. Det finns ett allrum med kök och TV och ett badrum med dusch och WC. Frukost, sänglinne och avresestäd kan köpas till.

Stuga med bastu & altan 4+1 bäddar
Detta är en stuga på ca 45 kvadratmeter för 4-5 personer med både bastu och altan. Stugan har två sovrum, en dubbelsäng, en våningssäng och en stationär extrabädd (90 cm). Stugan har ett allrum med kök och TV och ett badrum med dusch och WC. Frukost, sänglinne och avresestäd kan köpas till.

Stuga med bastu & altan deluxe 4+1 bäddar. 
Detta är en nyrenoverad och toppfräsch stuga på ca 45 kvadratmeter för 4-5 personer med både bastu och altan. Stugan har två sovrum, en dubbelsäng, en våningssäng och en stationär extrabädd (90 cm). Stugan har ett allrum med kök och TV och ett badrum med dusch och WC.

 

Sök

Fakta

ReceptionPå Hotell Fjället
Ski in/Ski outJa
FrukostNej
RestaurangPå Hotell Fjället
Avstånd till mataffär200 m

Karta