Skip to main content

Katterjokk Turiststation

Katterjokk Turiststation ligger helt perfekt i den Svenska fjällvärlden.

Härifrån har du direkt tillgång till Riksgränsens skidanläggning, galet bra turåkning, toppturer i världsklass   – och allt där emellan, långt in i maj!

På Katterjokk Turiststation bor du i 2, 4 eller 6-bäddsrum med kök, och med ett gemensamt allrum där alla får plats omkring den öppna eldstaden!

Turiststationen lever verkligen upp till vad som kan väntas av en välanvänd fjällstuga med ganska många år på nacken – patina och funktion med hög mysfaktor.

I ”storhuset” finns åtta 6-bäddsrum, fyra 4-bäddsrum och två 2-bäddsrum. 2-bäddsrummen delar kök med två av 4-bäddsrummen – övriga rum har egna små kök med ugn, kokplattor, micro etc. 

Till detta finns även en riktigt fin bastu! En helt ny timring som rymmer både dam- och herrbastu, och ett stort relaxrum med egen altan – allt med utsikt över Vassitjokka och Soldalen. En bastu här efter en dag i vår vackra fjällvärld måste upplevas!

Här får hela familjen eller kompisgänget plats, och här kan kan man prata toppturer, värsta åket eller fiskeäventyr med helväggskartan som stöd – eller bara sitta med favoritdrycken i handen och njuta av hur kvällssolen bäddar in Vassitjokka i sitt vackra ljus.

Sök

Fakta

ReceptionJa
Antal rum14 st
Ski in/Ski outJa
Bastuja
Avstånd till mataffär3 km

Karta