Tatra Freeride

Lofoten

Utvalda offpistresor

Divider

Utvalda offpistresor

Active Ski erbjuder offpistresor med unika upplägg  och lokala guider under hela resan. Flera av resorna är med Ski Around karaktär där guiderna tar er med egna vans till den bästa snön och de bästa åken i regionen för dagen men vi erbjuder också rena heliski-, catski- och topptursresor.

Abisko Freeride

Noulja Offpist är Sveriges bäst bevarade skidhemlighet. Här erbjuds åkning av hög kvalitet för äventyrliga skidåkare.

Catski Nordmakedonien

Äventyret väntar i Nordmakedonien med unik skidåkning tillsammans med guider och med hjälp av släpvagnar som kör er upp till toppen. En freeride upplevelse utöver det vanliga.

Lofoten by boat

I samarbete med Arctic Elements erbjuder vi en helt unik toppturs-resa med båt som är byggd för skidåkare i en av världens vackraste miljöer, Lofoten.

Offpistsafari Andorra

Med denna ”guide-inclusive-resa” kommer du upptäcka lilla landet Andorra i den mäktiga bergskedjan Pyrenéerna, som enklast kan beskrivas som ett skidparadis mellan Frankrike och Spanien.

Offpistsafari Briancon

På den här resan upptäcker du Alperna som du aldrig gjort. Små skidsystem med lite konkurrens i offpist-turerna och ändå gott om fallhöjd, nya åk varje dag och en genuin atmosfär hela tiden.

Offpistsafari Tatra

Lokala UIAGM-guider med Tatra Mountains som hemmaplan sedan barnsben visar vägen till de allra fetaste åken och offpisten under 4 dagar.

Tågsafari Andermatt

Upptäck Andermatt och andra gömda pärlor runtomkring med hjälp av Schweiz fantastiska tågsystem

0