Skip to main content

Sverige

Active Ski Travel tar dig till Sveriges bästa skidåkning!

Till Kittelfjäll och Stora Blåsjön erbjuder vi resor med vår bekväma komfortbuss. Till Björkliden, Riksgränsen, Abisko och Åre kan du välja mellan tåg och flyg. Och flyget till Hemavan tar dig hela vägen till skidorten, utan transfer.

Följ med Active Ski Travel till Sveriges bästa skidåkningen. Upplev de riktiga vildmarksfjällen med unik skidåkning i raviner och skog som kan kryddas med offpist, toppturer och heliski.

Nyfiken på snöstatus i våra svenska fjäll? Se aktuellt snödjup.

Sök
Kittelfjäll

Kittelfjäll

Fantastisk offpist i skogen, världsunika raviner med mycket natursnö och öppna kalfjäll. Suveräna möjligheter för toppturer och storskalig heliski till bra priser.

Riksgränsen

Riksgränsen

Riksgränsen, Sveriges mest legendariska skidort! Skidorten ligger långt uppe i norr, i det nordvästra hörnet av vårt land.

Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby

Här erbjuder vi flygpaket ända fram till skidorten samt resa med Komfortbussen under påsken. Hemavan har Sveriges näst största fallhöjd (665 m) och Tärnaby är världsberömt för sina skidåkare.

Abisko Freeride

Abisko Freeride

Abisko är en helt unik och alldeles speciell plats i den svenska fjällvärlden med den kända vyn av Lapporten.

Björkliden

Björkliden

Björkliden ligger 25 mil norr om Polcirkeln, vackert inbäddad bland mäktiga fjäll och storslagna vyer.

Åre

Åre

Skidåkningen på Åreskutan saknar motstycke i Sverige. Det är högre fallhöjd, fler liftar och häftigare skidterräng än på något annat fjäll. Sveriges största skidort och alpina centrum