Grym heliski

Kittelfjälls raviner är världsunika!

Riksgränsen - Friåkarnas paradis

Sverige

Divider

Active Ski Travel utökar inför vinter 20/21 resorna till de svenska fjällen med nyheter som Åre, Hemavan och Björkliden. Sedan tidigare erbjuder vi resor till Kittelfjäll och Riksgränsen. Dessutom kommer Stora Blåsjön göra comeback i vårt reseprogram.

Till Kittelfjäll och Stora Blåsjön erbjuder vi resor med vår bekväma komfortbuss. Till Björkliden, Riksgränsen och Åre erbjuder vi resor med tåg alternativt flyg. Till Hemavan erbjuder vi resor med flyg och här landar man direkt på skidorten och ingen transfer behövs.

Följ med Active Ski Travel på en skidresa till de svenska fjällen i vinter. Upplev de riktiga vildmarksfjällen med unik skidåkning i raviner och skog som kan kryddas med offpist, toppturer och heliski.

Björkliden

Med Sveriges tredje högsta fallhöjd, mängder av natursnö och Skandinaviens vackraste utsikt är det inte konstigt att Björkliden blivit en så omtyckt anläggning.

Hemavan Tärnaby

Hemavan är en av våra viktigaste skidorter med historia av att producera fram världens bästa skidåkare.

Kittelfjäll

Fantastisk offpist i skogen, världsunika raviner med mycket natursnö och öppna kalfjäll. Suveräna möjligheter för toppturer och storskalig heliski till bra priser.

Riksgränsen

Som enda researrangör kan vi erbjuda resepaket till Riksgränsen. Längre norrut än så här kan du inte komma för att åka skidor i Sverige.

Stora Blåsjön

Till helgen vecka 4 öppnar Stora Blåsjön upp endast för Active Ski. Ett gäng lokala freeriders kommer vara vägvisare till den bästa offpisten på berget som legat orörd med ackumulerad januarisnö sedan nyår.

Åre

Skidåkningen på Åreskutan saknar motstycke i Sverige. Det är högre fallhöjd, fler liftar och häftigare skidterräng än på något annat fjäll.